Catena Racing Team la Rocket Bike Fest, editia a IV-a, 2014

Catena Racing Team va participa pe 20 septembrie la cea de-a patra editie a concursului de ciclism cross-country Rocket Bike Fest. Dupa ce a fost desemnata cea mai inimoasa si cea mai numeroasa echipa la editia precedenta a competitiei, Catena Racing Team revine in forta!

Catena Racing Team lupta pentru sanatate

Peste 70 de reprezentanti Fildas si Catena Grup vor participa pe data de 20 septembrie 2014 la cea de-a patra editie a competitiei de ciclism cross-country Rocket Bike Fest 2014. Competitia va avea loc la Cernica, in Phoenix Aventura Parc, prilej cu care Catena Racing Team va lupta atat pentru sprijinirea unui stil de viata sanatos, cat si pentru sustinerea programelor de integrare a copiilor diagnosticati cu autism.

Acest proiect a fost demarat de Asociatia “Help Autism” si BikeXpert in 2013, iar Catena Racing Team este onorata sa fie parte a acestei cauze nobile.

Catena Racing Team este o echipa creata la initiativa lui Radu George, vicepresedinte Fildas si Catena Grup, si este formata din angajati si colaboratori Fildas si Catena Grup, precum si ai Tonica Group. Membrii Catena Racing Team au participat si vor continua sa participe la competitii in diferite arii sportive, precum mountain bike, fotbal, cros, natatie, triatlon si body-building.

Raluca Baciu