REVISTA TONICA

Sanatate si frumusete zi de zi!

Revista Tonica by Catena este o publicatie plina de farmec si culoare, cu teme ce se adreseaza femeilor adulte din mediul urban, care investesc timp si bani in propria imagine, precum si in sanatatea lor si a celor apropiati, avand vedeta autohtona ca model de viata. Asadar, o putem intitula preponderent practica.

Rasfoind paginile pline de stralucire, cititorul gaseste informatii din domenii variate:

– Frumusete: make-up, stil de vedeta, noutati estetice, ingrijire corporala, subiecte glossy, fashion;
– Sanatate: ultimele noutati si terapii din sanatate, solutii dermatologice, fitness si exercitii fizice utile, ramuri si categorii din medicina generala, terapii alternative;

– Moda: informatii complete si corecte despre moda, stil, tendinte si interviuri cu personalitati marcante din acest domeniu: designeri, stilisti, buyeri, vedete, trendsetteri.

– Cuplu: metode noi si inovative de contraceptie, planning familial, psihoterapie, sexologie;
– Cariera: resurse umane, femei de succes, sfaturi practice care vizeaza ascensiunea sociala.

In plus, pe langa toate acestea, pe Tonica.ro puteti gasi rubrici noi despre bunele maniere, tendintele momentului sau despre cum sa ne imbracam in functie de silueta si de ocazie, cum sa ne comportam in societate, lectii de stil. Tot prin intermediul site-ului, vizitatorii se pot abona la newsletter, pot participa la concursuri si ne pot trimite comentarii pe blogul Tonica.