Catena Racing Team, premiul I pentru “Cea mai inimoasa echipa”

In acest weekend a avut loc cea de-a patra editie a competitiei de ciclism cross-country Rocket Bike Fest, unde echipa formata din angajati si colaboratori ai Fildas si Catena Grup, Catena Racing Team, a cucerit locul I pentru “Cea mai inimoasa echipa”.

Catena Racing Team sustine viata sanatoasa

1

Creata la initiativa lui Radu George, vicepresedinte Fildas si Catena Grup, Catena Racing Team este o echipa polisportiva alcatuita din angajati si colaboratori ai Catena si Fildas Grup, precum si ai Tonica Group. Membrii Catena Racing Team au participat, de-a lungul timpului, la numeroase competitii din diferite domenii sportive – mountain bike, maraton, fotbal, cros, natatie, triatlon, bodybuilding si altele.

Rocket Bike Fest este un proiect initiat de Asociatia “Help Autism” si Bike Expert, ce a strans in acest weekend sute de concurenti si mii de participanti, zeci de parteneri, sponsori si reprezentanti mass-media. Catena Racing Team a fost onorata sa ia parte la

2

Rocket Bike Fest 2014 si sa se alature cauzelor de binefacere ale competitiei.
La editiile din 2013, Rocket Bike Fest a reusit sa stranga 34.000 lei pentru continuarea Programului National de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Timpurie in Autism, reprezentand sansa spre recuperare pentru mai bine de 100 de copii cu tulburari din spectrul autist.

Televiziunea online Senso TV a fost prezenta la evenimentele la care a participat Catena Racing Team – iata un material video realizat la Mountain Bike “Macin XC 2014”:

http://www.sensotv.ro/sanatate/Catena-TV-5251/fildas-și-catena-grup-la-mountain-bike-macin-xc-2014

Raluca Baciu