Doua medalii pentru CATENA RACING TEAM la concursul ”Haiduci si Domnite”, editia a II-a

La cea de-a II-a editie a competitiei de mountain bike Haiduci si Domnite, care a avut loc pe 19 octombrie 2014 in Padurea Surlari – Caldarusani au participat numerosi reprezentanti ai CATENA RACING TEAM.

Start-ul s-a dat la marginea localitații Moara Vlasiei, iar traseul de 35 km (ingreunat insa de noroaiele datorate ploii) a unit padurile Surlari si Caldarusani si a urmat malul lacului. Un peisaj pitoresc, unic, foarte frumos de care cei peste 1500 de participanti  isi vor aminti cu placere.
Codrii au rasunat de strigatele sutelor de haiduci si domnite aliniati la start, care s-au intrecut calare pe biciclete pe cele doua trasee de concurs si au avut ocazia de a petrece impreuna o zi superba de toamna in aer liber – au spus organizatorii de la Riders Club. Le multumim tuturor riderilor care au participat la acest concurs, dar si sustinatorilor lor plini de entuziasm, precum si sponsorilor si partenerilor care au sprijinit realizarea si promovarea concursului Haiduci si Domnite.

http://www.sensotv.ro/sanatate/Stiri-5566/doua-medalii-pentru-catena-racing-team-la-concursul-haiduci-si-domnite-editia-a-ii-a