Vernisajul expozitiei Poduri Europene 2012

Fundatia Fildas Art, in calitate de organizator si Farmaciile Catena, in calitate de sponsor al evenimentului, au vernisat vineri, 8 iunie 2012, expozitia Poduri Europene 2012. Expozitia cuprinde lucrari de pictura si sculptura realizate in tabara internationala organizata, ca in fiecare an, la Eforie Sud si gazduita de Muzeul de Arta din Constanta.

La editia de anul acesta au participat 19 artiste din Romania, Germania si Olanda: Karin Bohrmann-Roth, Karla Kassenaar, Ellen Geerts, Erika Sellmann-Busching, Karin Welke, Dany-Madlen Zarnescu, Maria-Tereza Coatu, Carmen Poenaru, Cristina Ciobanu, Daniela Grapa, Gabriela Drinceanu, Alma Redlinger, Rodica Xenia-Constantin, Geta Caragiu, Maria Blendea, Paula Vladescu, Angela Tomaselli, Carmen Tepsan si Viorica Iacob.

Proiectul Poduri Europene este un demers artistic ce acopera o arie larga si diversa de optiuni culturale, de atitudini si moduri de abordare artistica. Acest proiect urmareste cresterea interesului pentru creatiile de pictura si sculptura si sprijinirea cunoasterii acestora.

Tematica de anul acesta a fost “Timpul si atemporalitatea”. Evenimentul a fost prezentat de doamna Doina Pauleanu, critic de arta si director al Muzeului de Arta Constanta.
Expozitia poate fi vizitata in perioada pana pe data de 1 iulie 2012 si este deschisa zilnic intre orele 11.00 – 19.00.