SENSO Cinecafe

De curand, la parterul Galeriei de Arta SENSO din Bd. Unirii nr. 15 s-a deschis si functioneaza SENSO Cinecafe, unul dintre cele mai frumoase spatii culturale ale Bucurestilor. Aflat în centru, pe Bulevardul Fantanilor, intre Palatul Parlamentului si Palatul Patriarhiei Romane, aceste este cel mai potrivit loc pentru a savura un film bun, o cafea delicioasa, un cocktail revigorant, delicatese si prajituri cu autograf.

SENSO Cinecafe este de-acum locul de intalnire al iubitorilor de arta in general, dar si al cinefililor, in special pentru ca la SENSO Cinecafe, arta si cultura sunt la ele acasa, pentru ca informatiile culturale se reinoiesc continuu, in ritm sustinut cu vremea si vremurile pe care le traim. Filme artistice de lung si de scurt metraj, filme documentare, portrete de artisti si interviuri de colectie cu mari personalitati ale lumii cultural-artistice, reportaje marca Senso TV dedicate celor mai importante evenimente culturale din Bucuresti, din tara si din lume vor putea fi vizionate de-acum la SENSO Cinecafe.

Totodata, pe ecranele special amenajate in incinta cafenelei, se va derula in continuu Agenda Culturala bucuresteana a saptamanii. Aceasta va cuprinde toate evenimentele teatrale, expozitionale, cinematografice, literare, muzeale, educationale, dar si cele mai importante evenimente cultural-artistice (festivaluri, concerte, recitaluri, premiere, conferinte de presa, lansari de carte si de disc, sesiuni de interviuri si de autografe s.a.) programate in perioada respectiva.

Si sa nu uitam sa remarcam design-ul, decorul si mai ales lucrarile de arta (schite toxo-grafice si lucrari realizate in tehnica de iluminare UV) ce impodobesc cafeneaua, acestea fiind semnate de artista Ana Stefania Andronic – BUZU. Tanara si talentata artista a realizat designul si grafica intrarii si meniului SENSO Cinecafe.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros