O mare realizare pentru o firma cu investitor roman

Premiile Capital rasplatesc in fiecare an cele mai importante companii din mediul de afaceri romanesc pentru performantele obtinute, precum si oamenii cu cele mai bune reusite din domeniu. Companiile nominalizate pentru anul 2014 au fost prezentate in revista si pe site-ul Capital si acordate miercuri, 27 mai 2015, in cadrul Galei „Premiile Capital”. CATENA a fost nominalizata la sectiunea Comert si a obtinut locul al II-lea.

d-na_Vlad_Otilia_Ostrotki

Anca Vlad, presedinte Fildas Catena Grup, impreuna cu Alina Marinescu – director general Catena (dreapta) si Otilia Ostrotki – director Agentia Tonica

Claudiu Șerban, director editorial al revistei Capital, a facut prezentarea motivatiei care a dus la decernarea premiului al II-lea la sectiunea „Comert” farmaciilor Catena: Este cea mai mare retea de farmacii din Romania, in 2014 trecand pragul de 500 de unitati, cu un total de 3.200 de angajati. CATENA, care face parte din grupul Fildas, detinut de antreprenoarea Anca Vlad, a deschis anul trecut 45 de noi farmacii si a creat 170 de locuri de munca. Tot acest plan de investitii a accelerat cresterea cifrei de afaceri pana la 417 milioane de euro in 2014. Economist si specialist in marketing, Anca Vlad se afla printre cele mai cunoscute femei de afaceri din Romania, punand bazele Fildas, societate axata pe activitatea de distributie a medicamentelor, in urma cu 25 de ani.

Mai multe detalii despre evenimentul Gala „Premiile Capital”