Anca Vlad – Locul 4 în Top 50 cele mai influente, ediția 2016

Forbes România a lansat Topul 50 al celor mai influente femei din România, o ediţie specială care celebrează acele doamne care contează în societatea românească nu doar prin puterea financiară, ci şi prin cea de a influenţa lucrurile în bine.

Fondatoarea unuia dintre cele mai importante grupuri românești de distribuție și retail farmaceutic, Grupul Fildas Catena, Anca Vlad a fost inclusă, aproape fără excepție, pe primele locuri în toate topurile care au inclus femei de afaceri puternice din România.

Grupul pornit de la zero în urmă cu un sfert de secol a ajuns acum la o rețea cu peste 500 de farmacii, cu afaceri consolidate de peste 400 de milioane de euro anual și mai mult de 4.500 de angajați și include, pe lângă comerțul cu produse farmaceutice și un grup media (o televiziune online, reviste, site-uri și o agenție de publicitate și PR), precum și Galeria de Artă Contemporană Senso, Anca Vlad fiind cunoscută ca o susținătoare a artiștilor români. O altă afacere, de data aceasta de producție, este Nutrition Research, care cercetează și creează produse pentru diete indicate în afecțiuni ca diabetul, bolile cardio, obezitatea.

>>> mai multe informatii despre Topul Forbes sunt disponibile pe Forbes.ro