CATENA – premiata la Gala ZF 2016

Ziarul Financiar a sarbatorit 18 ani de existenta printr-o gala, unde, ca in fiecare an, a reunit clasa de business a Romaniei, antreprenori, directori, manageri, bancheri, avocati, consultanti, romani si straini. In acelasi timp, ZF a sarbatorit si 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, o perioada cu multe provocari, dar si cu rezultate si businessuri de succes. In cadrul galei au fost prezenti 600 de participanti si ca în fiecare an Ziarul Financiar a acordat zece premii pentru cele mai valoroase companii din economie si trei premii speciale: pentru cel mai spectaculos salt în cei 10 ani de UE, pentru cea mai mare tranzacţie din 2016 si pentru cel mai puternic brand din retailul farmaceutic, CATENA.

Prezenta la Gala, dna Anca Vlad, fondator farmaciile Catena – Fildas Group, a declarat: „Multumesc foarte mult Ziarului Financiar pentru acest premiu, pentru faptul ca ne-a remarcat. Cand vad aceste persoane tinere şi foarte frumoase aici pe scena, nu pot decat sa ma gandesc la calitatea deosebita a fortei de munca in Romania, atat in ceea ce priveste inteligenta, cat si prezenta si dragul de a munci. Asta este ceea ce pot sa va exprim intr-o nota personală. De 25 de ani avem de-a face cu probleme de resurse umane si va pot spune ca evolutia este din ce in ce mai buna, abilitatile sunt tot mai complexe si sunt uimita cand trec pe langa cladirile noastre si vad lumini aprinse si nu inteleg de ce. Ma straduiesc tot timpul sa fac astfel ca oamenii sa termine la timp treaba si sa aiba si viata personala, dar se pare ca ii pasioneaza la fel de mult cum m-a pasionat şi pe mine.

Ne laudam cu IT-ul, sunt 30 de mii de specialisti in IT in Bucuresti, sunt 9 mii la Cluj, dar sunt 35 de judete fara IT-isti. Am vrut sa scoatem acest lucru in evidenta pentru ca vrem informatizarea Romaniei si ea nu se poate face decat daca tratam toate regiunile tarii in mod egal. Cred ca am reusit. Daca v-a impresionat aceasta observatie, cred ca am reusit sa transmitem ceva astazi. Va multumesc foarte mult pentru acest premiu. Chiar este o mare bucurie.”

Materialul complet poate fi citit pe www.zf.ro