Festivalul Brazilor de Craciun: Catena, alaturi de Salvati Copiii in lupta impotriva abandonului scolar

Cea de-a 16-a editie a Festivalului Brazilor de Craciun, eveniment organizat de Salvati Copiii Romania in beneficiul a mii de copii saraci, aflati in risc de abandon scolar, a avut loc joi seara, 8 decembrie, in incinta Stejarii Country Club. Gala prezentata de Amalia Enache si de Mihai Bobonete a fost onorata de prezenta a peste 300 de personalitati din mediul de afaceri, media, cultura si sport.

In cadrul evenimentului au fost licitati in scop caritabil 14 brazi din cei 27 expusi, cel mai scump fiind realizat de cunoscutul creator de moda Catalin Botezatu & Scoala Metropolitana ARC, achizitionat de Catena, prin intermediul doamnei Anca Vlad, presedintele Fildas-Catena Grup. Catena a fost si unul dintre principalii sponsori ai festivalului, din categoria Diamond. Povestea acestui brad in sine este cea a copilariei si viselor din care aceasta este plamadita.

foto2_dna_vlad_bis„Bradul pe care l-am conceput pentru aceasta seara de magie este unul care ne arata copilaria asa cum trebuie ea sa fie pentru fiecare copil: una a povestilor, a sinceritatii, a iubirii. Ma bucur enorm ca magia bradului va ajunge acolo unde trebuie, la copiii care au nevoie”, a declarat designerul Catalin Botezatu cu aceasta ocazie.

Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania, a subliniat ca scopul Festivalului Brazilor de Craciun este reducerea abandonului scolar. „Multumim tuturor designerilor si oamenilor generosi care au fost alaturi de noi. Fara generozitatea sponsorilor nostri, acest lucru nu ar fi posibil. Le multumim tuturor companiilor, designerilor, persoanelor publice si nu numai, care ne sprijina si au incredere ca impreuna putem reda acestor copii sansa la educatie si la un viitor decent”, a adaugat Gabriela Alexandrescu.

Editia din acest an a Festivalului Brazilor de Craciun a stabilit un record, in urma licitarii brazilor, din biletele de tombola si din sponsorizari fiind stransi 520.000 de euro pentru prevenirea abandonului scolar, cea mai mare suma din ultimii zece ani in care a avut loc evenimentul.