Catena – brandul farma nr. 1 in Top 100 branduri romanesti

Catena ramane brandul farma numarul 1 in editia din 2017 a Topului 100 cele mai puternice branduri romanesti, realizat de revista de business BIZ si dat recent publicitatii.

Astfel, Catena s-a clasat pe locul 37 in topul general, fiind cel mai bine clasat brand din domeniul farmaceutic ce activeaza in Romania. De asemenea, Catena este clasata pe pozitia a patra in Topul marcilor romanesti din retail, dupa Emag, Dedeman si Altex. Pe primul loc in Top 100 branduri romanesti realizat de BIZ s-a clasat Borsec, urmat de Gerovital si Arctic.

Studiul vizeaza masurarea „puterii” marcilor romanesti din perspectiva investitiei de incredere si afectivitate care le este acordata de catre consumatori. Studiul revistei BIZ are la baza 1.000 de interviuri online si este reprezentativ la nivel urban, la nivel de regiune, grad de urbanizare, impartire pe sex si varsta a populatiei intre 18 si 55 de ani. Performanta marcilor romanesti este masurata in baza a patru indicatori: investitia de afectivitate in marca, puterea marcii, gradul de utilizare si notorietatea ei.

Vezi articolul integral