O afacere tratata cu multa pasiune

Intr-o piata farmaceutica extrem de dinamica si concurentiala, daca nu te adaptezi provocarilor, nu performezi. lar lucrul acesta il demonstreaza foarte bine Anca Vlad, fondatoarea grupului Fildas-Catena, se arata intr-un amplu articol publicat in ultima edittie print a revistei economice Capital.

Primele amintiri din lumea afacerilor le are inca din 1990, cand a pus la punct o firma de consultanta in marketing. La scurt timp, a intrat si in industria farma, dupa ce a infiintat Fildas, o decizie care s-a dovedit, in timp, foarte inteleapta, scriu jurnalistii de la Capital.

„Cifrele realizate in primele opt luni sunt in grafic si ne ofera cadrul financiar necesar pentru continuarea liniilor de business ale grupului. Pe de o parte, ne dorim consolidarea pozitiei de lider in retailul farmaceutic, iar pe de alta parte ne propunem sa ne extindem in toate canalele traditionale de distributie, respectiv retail, lanturi de farmacii, spitale”, spune antreprenoarea, pentru revista Capital.

Bineinteles ca activitatile Ancai Vlad nu se reduc la afaceri. Compania se implica in ample actiuni de educare si de informare a populatiei, in activitati de promovare si practicare a unui stil de viata sana-tos, precum si in diverse campanii sociale.

„Promovam un stil de viata sanatos prin sport si activitati in aer liber, prin implicarea in proiectele asociatiei Catena Racing Team, o mare echipa polisportiva a grupului nostru. Am daruit deja campioni Romaniei: Simona Dumitrescu – locul secund la Maratonul Polului Nord, Paul Georgescu – primul loc la Maratonul acvatic al Lacului Zurich, locuri fruntase la campionatele internationale de tenis de masa”, completeaza antreprenoarea. Intr-un fel, incearca sa gaseasca un echilibru intre viata profesionala si cea personala, mai ales ca este cinefila, iubeste galeriile si muzeele de arta, dar si sa calatoreasca in locuri neobisnuite, mai scriu jurnalistii de la Capital.

Vezi articolul complet aici