Anca Vlad a primit Premiul de Excelenta in Antreprenoriat, oferit de Revista Capital

Anca Vlad, presedinte Fildas-Catena Grup, a fost recompensata cu Premiul de Excelenta in Antreprenoriat, oferit in cadrul Galei Capital, eveniment de traditie al mediului de business romanesc. Intr-o atmosfera eleganta, aproximativ 200 de invitati, in principal oameni de afaceri si reprezentanti ai celor mai mari companii din Romania, au participat la evenimentul care a aniversat si 26 de ani de existenta ai Revistei Capital.

Fondatoarea Grupului Fildas-Catena a primit distinctia datorita implicarii constante in proiecte de caritate, sprijinirii cauzelor sociale din domenii diverse si sustinerii artei romanesti.

Anca Vlad, implicata in programe sociale si de caritate

Premiul a fost ridicat de Alina Marinescu, director general Catena, si Dragos Mihai, director general Fildas Trading, care au subliniat faptul ca Anca Vlad, prin grupul pe care l-a fondat si pe care il conduce, va continua sa se implice permanent in proiectele si cauzele sociale care pot ajuta societatea romaneasca.

Pe de alta parte, in cadrul evenimentului, Anca Vlad a fost nominalizata in primele 10 pozitii Top 300 Cei mai bogati romani, realizat de Revista Capital, o recompensa a modului dinamic si corect de dezvoltare a Grupului Fildas-Catena. Anca Vlad este cunoscuta ca o sustinatoare ferventa a antreprenoriatului modern si a dezvoltarii permanente a businessurilor pe care le conduce.

Dar, pe langa afaceri, presedinta Grupului Fildas-Catena este implicata si in programe sociale si de caritate. Acestea reprezinta un obiectiv extrem de important pentru grupul condus de Anca Vlad, care se implica activ in sustinerea unor fundatii precum Salvati Copiii! – Romania, OvidiuRo, Light into Europe, Fundatia Renasterea sau HOSPICE Casa Sperantei. Anca Vlad este si fondatoarea  Fildas Art, fundatie ce sustine arta romaneasca, in special prin Galeria Senso, spatiul in care pot fi admirate creatii de calitate ale artistilor romani. Festivaluri de film de top din tara noastra sunt, de asemenea, sustinute de Grupul Fildas-Catena, dar si productii romanesti cinematografice de mare succes.