Cele mai influente femei din România premiate la Gala Forbes Woman 2020

Forbes România a organizat joi, 17 septembrie 2020 cea de-a noua ediție a Galei Forbes Woman, la Palatul Bragadiru. Gala a fost dedicată celebrării succesul femeilor din România care reprezintă modele autentice, puternice ale societății românești din mediul de afaceri, filantropie și educație.

După cea de-a treia ediție Forbes Woman Summit, cel mai important summit din România, la care am adus pe scena virtuală a platformei ZOOM cele mai importante voci feminine din mediul de business și din societatea românească, Forbes România le-a aplaudat și premiat pe acele doamne care au știut să-și impună numele în cele mai înalte medii, în partea de sus a liniilor din zonele artistice sau creative, cu alte cuvinte – cele care au reușit în acest an dificil să devină modele ale societății românești.

Gala Forbes Woman nu reprezintă doar modul prin care Forbes România recunoaște implicarea femeilor și rolul lor activ într-un mediu de afaceri în continuă dezvoltare, ci și prefața celei de-a opta ediții a Topului 50 cele mai influente femei din România, publicat de Forbes România.

Câștigătoarele Galei Forbes Woman sunt exemple de inspirație, perseverență, inovație și spirit antreprenorial.

La ediția 2020 Anca Vlad, președintele Fildas-Catena, a fost desemnată cea mai influentă doamnă din business.

„Forbes Woman – Top 50 cele mai influente” a ajuns unul dintre proiectele cele mai importante ale Forbes în România, un proiect care stârnește de fiecare dată interesul cititorilor, cu atât mai mult cu cât reprezintă pretextul de a oferi modele inspiraționale într-o societate cu valori adesea incerte.

Lista completă a câștigătoarelor este disponibilă aici.