Comunicat de presă: Galeria Senso – premiul Good Life Art World din partea Forbes

Galeria de artă Senso a fost premiată cu trofeul Good Life Art World de către prestigioasa revistă de business Forbes România, în cadrul Galei Forbes Life Awards 2021, un eveniment care a celebrat „viața frumoasă” și care s-a desfășurat, după multă vreme, cu public.

În cadrul aceleiași gale, Anca Vlad, fondator și președinte al Grupului Fildas-Catena, „o personalitate de prim rang a businessului românesc și o legendă a antreprenoriatului”, după cum au precizat organizatorii, a primit distincția Good Life Personality.

Anca Vlad, președinte al Grupului Fildas-Catena; Ana Andronic – Buzu, director al Galeriei Senso

„Mă bucur foarte mult să fiu cu dumneavoastră în această seară. Este prima mea ieșire publică de când s-a instalat pandemia. Am avut și o revelație în această perioadă: Doamne, ce planetă frumoasă avem! A fost o perioadă de 2-3 luni în care am avut revelația frumuseții naturii. După care, evident, lipsa vieții sociale a început să-și pună amprenta. A fost o perioadă în care am reușit să refac legături cu prieteni dragi. Din păcate, am și pierdut prieteni dragi, am pierdut oameni cu care aveam proiecte frumoase. Este greu să accepți că viața asta frumoasă, de pe planeta asta minunată, până la urmă se va despărți de noi. Iar asta sigur că mi-a creat o altă perspectivă asupra vieții: trebuie să facem mai mult bine, trebuie să acordăm mai multă atenție lucrurilor care par minore, dar care de fapt sunt atât de importante pentru viața noastră”, a declarat Anca Vlad, la ridicarea premiului.

Potrivit Forbes România, premiile acestei ediții au fost dedicate tuturor acelor branduri, oameni și inițiative care, pe parcursul unui an extrem de dificil, au creat și au onorat viața bună, trăită frumos. Forbes Life și-a propus să aducă în atenția românilor arta de a trăi frumos – care nu înseamnă neapărat lux și lucruri scumpe, ci bucuria de a vedea partea frumoasă a vieții, micile plăceri, faptele bune și toate ingredientele care alcătuiesc o viață trăită frumos și cu folos.

 „Galeria Senso și-a propus și reușește în mod real să susțină artiștii români și să ne ofere frumusețe, prin programe inovative și creative”, și-au motivat organizatorii decizia care a stat la baza acordării premiului Good Life Art World, o celebrare a artei într-un an în care accesul publicului la muzee, galerii și scene de spectacol s-a putut face aproape exclusiv online.

„Am avut multe proiecte frumoase pe tot parcursul pandemiei, care s-au bucurat de un foarte mare succes și de un foarte numeros public. Avem și multe planuri de viitor, cum ar fi realizarea unei galerii virtuale și o serie de proiecte pentru tineri și copii. Vom continua să vă inspirăm, să vă surprindem, să vă atragem în lumea artei prin comunicare, creativitate și dedicație”, a declarat artista Ana Andronic – Buzu, directorul Galeriei Senso.

Galeria Senso este susținută de Fildas Art și Catena, prin programul Catena pentru Artă.