Încă un premiu pentru Fildas-Catena Grup: „Premiul pentru trei decenii de artă în business”

Grupul Fildas-Catena și-a mai adăugat un trofeu în palmares: „Premiul pentru trei decenii de artă în business”, acordat în cadrul Galei CEO Awards 2022, cu prilejul lansării noului catalog „100 cei mai admirați CEO din România”.


Premiul a fost înmânat doamnei Aurelia Babinciuc, director de vânzări Catena

“Dorim să scoatem în evidență admirația față de cei care activează cu succes în businessul din România”, a declarat Cristian Hoștiuc, directorul editorial al revistei Business Magazin și al publicației Ziarul Financiar. Câștigătorii premiilor au fost desemnați în urma voturilor publicului.

Premiul a fost acordat fondatoarei și Președintei Fildas-Catena, doamna Anca Vlad. „Este una dintre primele femei care au mizat pe antreprenoriat imediat după Revoluție, când a pus bazele companiei Fildas. Dar această antreprenoare și-a făcut o misiune și din susținerea artei în România. De aceea, <<Premiul pentru trei decenii de artă în business>> merge către doamna Anca Vlad, fondator și Președinte Fildas-Catena Grup”, a fost motivația organizatorilor.

Fundația Fildas Art a fost creată ca rezultat al implicării fondatoarei Fildas-Catena în viața socială și culturală și în sprijinul artiștilor și evenimentelor culturale. Fildas Art susține arta contemporană, începând cu înființarea Galeriei de artă Senso, continuând cu producția cinematografică românească și până la festivaluri de muzică: Gărâna Jazz Festival, Timișoara Jazz Festival sau Festivalul Internațional de Muzică “George Enescu”.

Premiul a fost înmânat doamnei Aurelia Babinciuc, director de vânzări Catena, care a spus că apreciază enorm voturile primite şi le consideră ca fiind acordate pentru Farmacia Inimii.

Gala CEO Awards 2022 a reunit, într-un cadru festiv, zeci de invitați, oameni de afaceri și reprezentanți ai celor mai mari companii ce activează în România.

Business Magazin, una dintre cele mai apreciate publicații economice din țara noastră, aniversează 18 ani de la prima apariție, iar catalogul „100 cei mai admirați CEO din Româbia” a ajuns la cea de-a 13-a ediție.