Catena, primul lanț farmaceutic prezent în TOP 100 Angajatori din România

Catena este primul lanț farmaceutic prezent în TOP 100 Angajatori din România, realizat de Undelucram.ro, o nouă dovadă că cea mai mare rețea de farmacii este și cel mai bun angajator din România în domeniul farma.

Catena a primit premiul pentru excelență în cadrul competiției Top Angajatori România 2022, pentru „menținerea unui mediu de lucru plăcut și preocuparea pentru performanță”, după cum au precizat organizatorii și realizatorii topului.

Premiul a fost înmânat doamnei Diana Dragomir, director Resurse Umane Catena: “Sunt foarte încântată să mă aflu astăzi aici. Vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au oferit recenzii pe platforma Undelucram.ro. Asta ne responsabilizează să îmbunătățim și mai mult mediul de lucru din cadrul companiei noastre. De asemenea, vreau să mulțumesc tuturor colegilor cărora li se datorează acest premiu. Sunt mândră de toți și ne mândrim cu faptul că suntem o companie 100% românească”, a declarat Diana Dragomir, la ceremonia de premiere.

“Topul pe care noi îl realizăm reflectă ceea ce s-a întâmplat pe parcursul unui an pe piața muncii, dar oferă și date despre trendurile acesteia”, a precizat Costin Tudor, CEO Undelucram.ro.

Catena este lider în domeniul retailului farmaceutic din România, cu peste 900 de farmacii în toată țara și peste 6.500 de angajați.