Directorul General al Fildas Trading a primit Premiul pentru implementarea tehnologiilor energetice sustenabile la nivelul companiei

Dragoș Mihai, Director General al Fildas Trading, a primit Premiul pentru implementarea tehnologiilor energetice sustenabile la nivelul companiei, din partea revistei de business Capital, în cadrul Galei Premiilor Capital 2023 – Excelența în management.

„Mulțumesc revistei Capital pentru acest premiu, pentru aprecierea investițiilor pe care le-am făcut în acest domeniu. Fildas Trading este o companie responsabilă, cu o echipă care lucrează și acționează permanent în acest scop”, a declarat Dragoș Mihai, Directorul General al companiei.

„Cel mai important proiect demarat, în contextul crizei energetice, este instalarea de panouri fotovoltaice pe toate depozitele deținute de Fildas-Trading. Această investiție majoră va face nu doar să ne consolidăm investițiile în tehnologii sustenabile, dar și să ne putem asigura din surse proprii cea mai mare parte a energiei electrice pentru spațiile noastre de depozitare, care trebuie să asigure condiții optime de temperatură, specifice păstrării produselor farmaceutice”, a precizat Dragoș Mihai.

Managerii premiați în cadrul Galei au fost incluși și în Capital Top 100 Manageri, un proiect în cadrul căruia redacția Capital a analizat performanțele șefilor de departamente de la companii din toate domeniile de activitate, urmărind rezultatele, deciziile și acțiunile relevante desfășurate de aceștia în anul precedent.

Pentru anul în curs, potrivit lui Dragoș Mihai, reprezentanții Fildas-Catena Group se vor concentra în continuare pe extinderea și modernizarea spațiilor de depozitare, creșterea și înnoirea parcului auto, de tehnologizarea continuă a fluxului de lucru și de crearea unui mediu cât mai plăcut pentru angajați.