Politica de confidentialitate

Siteul www.ancavlad.com este proprietate a companiei S.C. Galenus SRL.

Continutul siteului www.ancavlad.com reprezinta proprietatea companiei S.C.Galenus SRL. Informatiile suplimentare aduse de utilizatori, sub orice forma s-ar prezenta, revin in responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa respectivelor informatii.

Se interzice revanzarea serviciilor pe care site-ul le ofera. Nu se poate copia, vinde, reproduce nici un material sau serviciu prezente pe site. In cazul incalcarii acestor conditii Galenus SRL este indreptatita sa ceara despagubiri conform legilor in vigoare.

Datele furnizate de tine in cursul navigarii acestui website pot fi utilizate de S.C Galenus S.R.L si sunt prelucrate in scopul promovarii si imbunatatirii serviciilor lui.

Prin acordul tau exprimat prin accesarea si utilizarea www.ancavlad.com datele tale cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de tine pot fi prelucrate si utilizate de S.C Galenus S.R.L in orice activitati si scopuri legate de marketing, de telecomunicatii, cat si in scopul realizarii unui interes legitim al S.C Galenus S.R.L, pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Datele cu caracter personal furnizate de tine constau din: informatiile referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila.

Asemenea informatii cu caracter personal sunt numele, adresa, numarul de telefon, sex, varsta, profesie, orice informatie privind folosirea produselor si serviciilor S.C Galenus S.R.L, cat si orice informatie furnizata de tine care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.

Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre S.C Galenus S.R.L, nu mai utiliza acest web site.

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale.

Prin accesarea si utilizarea site-ului www.ancavlad.com iti exprimi consimtamantul in sensul primirii de mesaje text (SMS) sau e-mail-uri pentru promovarea serviciilor oferite de si/sau prin intermediul S.C Galenus S.R.L.

Societatea este operator autorizat iar numarul inregistrarii ca operator este: 8602/23.04.2014